Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Όλη η αλήθεια για την ράτσα Σκυλού Πιτ Μπουλ σχόλιο

 Με ανάκτηση ακούσαμε από συνάδελφους στην τηλεόραση ότι πιτ μπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε στο πρόσωπο ένα παιδί Αλλά δεν μας ενημέρωσαν για ποιο λόγο ο Σκύλος επιτέθηκε στο παιδάκι ..Του ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά..Φίλοι Συνάδελφοι   Δημοσιογράφοι  να μην είσαστε μονόπλευροι και να μην λέτε την μισή αλήθεια να λέτε το τι έφταιξε και το σκυλί επιτέθηκε.. Εμείς που γνωρίζουμε αυτήν ράτσα σας διαβιώνουμε ότι είναι Φιλικό με τον Άνθρωπο και δη με τα παιδιά, τώρα τι έφταιξε να σας πούμε
εμείς, όπως ο Άνθρωπος ενοχλείτε με του δυνατούς θορύβους έτσι ο Σκύλος που σημειωτέων έχει ισχυρή ακοή ,πιθανών να τον ενόχλησε ο ήχος από το τρίγωνο που κρατούσε το παιδί η ενοχλήθηκε με την δυνατή φωνή του παιδιού .για αυτό το έκανε ,χωρίς να θέλω να ενοχοποιήσω το Παιδί. Εικασίες κάνουμε ίσως  και να κάνουμε λάθος και μιν έγιναν έτσι τα πράγματα αν κάνουμε λάθος σας ζήσαμε δημόσια συγνώμη. Τώρα για το προηγούμενο περιστατικό με τον κύριο που του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε προ ήμερων σας ενημερώνω πως κατά πάσα πιθανότητα ο παθών να έκανε αποχαιρετιστήριο χειραψία και όπως είναι φυσικό επειδή ο Σκύλος δεν ξέρει τη σημαίνει αυτή η χειρονομία για αυτό το έκανε..Τελειώνοντας συνάδελφοι της Ελλάδος γιατί  ενοχοποιείται την συγκαιρινή Ράτσα..Για δείτε τα παρακάτω Link:

https://www.typosthes.gr/koinonia/104659_rotbailer-traymatise-koritsaki-20-minon

Λυκόσκυλο τραυμάτισε σοβαρά κοριτσάκι 15 μηνών

https://www.protothema.gr/greece/article/276601/skylos-skotose-5xrono-sth-larnaka-/

ΣΥΜ.. Πιτ μπουλ επιτίθεται μονό όταν ο  ιδιοκτήτης του δεν το έχει κάνει κοινωνικό και όχι πάντα..Μακάρι να είναι τα πράγματα διαφορετικά και να κάνουμε λάθος εμείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ημερομηνία και ώρα