Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση σχετικά με την κάλυψη της digea στον Νομό Ηλείας















Φίλοι αναγνώστες του Νομού Ηλείας και όχι μόνο. Όπως βλέπετε στο υχνογραμμα για άλλη μια φορά ο Νομός μένει έξω από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση..Δυστυχώς θα καλύπτει το βόριο μέρος του Νομού ..Μα οι αθεόφοβοι δεν έβαζαν τους αναμεταδότες στον Αίνο της Κεφαλλονιάς που καλύπτει όλη την Δυτική Ελλάδα,κ Από την Κυπαρισσία έως την νότια Κέρκυρα.
Σας ενημερώνω ότι: Σε δοκιμές που Πραγματοποίησα στης Περιοχές Τραγανό Ανδραβίδα Λεχαινά Κυλλήνη και Βάρδα διαπίστωσα στην συγνότητα 28 της ΕΡΤ Ψηφιακής πλατφόρμας σε όλες της περιοχές είχε ικανοποιητική Λήψη Από ότι διαπίστωσα στα Λεχαινά στην Ανδραβίδα και στο Τραγανό θα υπάρξει πρόβλημα στην στυγνότητα 31 { 554 MHZ } Διότι εκπέμπει αναλογικά το κανάλι ΕΤ1 από το κέντρο εκπομπής Φραγκοπήδημα Αμαλιαδος.. Παρακαλούμε την ΕΡΤ Να αλλάξει στυγνότητα αμέσως ...Διαφορετικά θα προσφύγουμε στην Ε.Ε.Τ.Τ Και στο Ε. Σ.Ρ Σύμφωνα με τον νόμο περι συχνοτήτων αν είναι δυνατών να κάνεις ότι θες στης πλάτες των τηλεθεατών Σε πληρώνουμε και απαιτούμε..


Για τη λήψη του ψηφιακού σήματος, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να διαθέτουν ή να προμηθευτούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4. Ως επόμενο βήμα, θα πρέπει να συντονίσουν τα κανάλια του δέκτη τους στις συχνότητες 31 (554 MHz) & 37 (602 MHz), ενώ συνιστάται και ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά». Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08.




Ημερομηνία και ώρα