Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Δημόσια καταγγελία για τα Ελληνικά κανάλια πανελλαδικά και περιφερειακά


Πριν λίγο ένας Αναγνώστης μας από την Ελλάδα μας έστειλε μια καταγγελία κόλαφο για τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος Πανελλήνια και περιφερειακά.Μας γράφει και μας αναφέρει τα παρακάτω..

 Είμαι αγανακτισμένος  με συμπεριφορά των τηλεοπτικών καναλιών της Ελλάδος πλην μερικών περιφερειακών και τα    Καταγγέλλω δημόσια ότι κάθε Κυριακή Θα έπρεπε να μεταδίδουν την Θεία λειτουργία όμως Άντι αυτού αυτά περιφρονούν την Εκκλησία και μεταδίδουν  καθ είδους χαζομάρα, και παιδικά παρακάμπτοντας έτσι την λειτουργία, και ρωτάω; για ποιο λόγο κύριοι καναλάρχες το κάνατε αυτό να περιφρονείτε τον λαό μας που στη  πλειοψηφία του είναι ορθόδοξος;. δηλαδή χάθηκε το φιλότιμο.Υπάρχουν και φιλότιμοι καναλαρχες της επί το πλείστων της περιφέρειας που αναμεταδίδουν την θεία λειτουργία και τους ευχαριστούμε για αυτό..

 Νομίζω και αυτή πρέπει να είναι η Αλήθεια ότι το κάνουν προκείμενου να παρακάμπτουν και μην παρακολουθούν οι πιστοί  την λειτουργία της Εκκλησίας μας  κύριοι  δεν πάθετε τίποτα αν αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να βάλετε την λειτουργία γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε ορθόδοξος λαός και αυτό δεν αλλάζει.. Θα ήθελα να πω και πολύ περισσότερα  αλλά αυτό δεν θα σας αίρεση καθόλου..
Αναγνώστης

Ημερομηνία και ώρα