Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!

Παρακάτω θα διαβάσετε ένα συγκινητικό περιστατικό από το site makeleio.gr και το αφιερώνουμε στους πονόψυχους και στον Μητροπολίτη Ηλείας ..Και εμείς με την σειρά μας λέμε ναι να βοηθούμε τους πραγματικούς πάσχοντες συνανθρώπους μας..Πρέπει να εξακριβώνετε αν όντος είναι πραγματικά  πάσχοντες η σας κοροϊδεύει όπως κάνουν οι Λαθραίοι..Ναι υπάρχουν  και μερικοί  από αυτούς αν όχι όλοι πραγματικά  πάσχοντες και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



Πηγή..http://www.makeleio.gr

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!



Η ιστορία αυτής της φτωχής γιαγιάς που παραπατούσε ξυπόλυτη στα χιόνια δεν θα σας κάνει μόνο να δακρύσετε αλλά και να σκεφτείτε!
Έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι.

Καλή και δημιουργική χρονιά 2020

Ο Διαχειριστής και οι Συντάκτες των  Βlog μας Σας εύχονται ο καινούργιος χρόνος που θα ανατείλει σε λίγες ώρες στην Ελλάδα, να σας τα φέρει όπως επιθυμείτε  και Ειρήνη στον Κόσμο ...Και στην πολύπαθη Πατρίδα να την αξίωση να φτιάξουν τα πράγματα, και τέλος να Αξιώσει ο Θεός εμάς τους Ξενιτεμένους να γυρίσουμε έστω και προσωρινά στην Πατρίδα μας.
 ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ  

                                              2020

Ημερομηνία και ώρα