Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Απάντηση σχόλιο από Αναγνώστη για την ΔΕΗ

Με αφορμή το προηγούμενο δημοσίευμα ένας Αναγνώστης απάντησε στην ανάλγητη και ακανόμαστη ΔΕΗ Διαβάστε παρακάτω....
Αυτός ο κύριος εντός εισαγωγικών πολύ καλά θα κάνει να φέρεται κόσμια με ξεχνάει εκεί που βρίσκεται εμείς οι καταναλωτές τον βάλαμε να αφήσει τους παλικαρισμούς κατά μέρος δεν τον παίρνει τα έβαλε με μια απροστάτευτη γυναίκα δίνω το λόγο της τιμής μου αν αυτήν την γυναίκα την είχα συγγενή θα φερόμουν ανάλογα σ' αυτόν τον κυριοοο? άντε ρε συνδέστε το ρεύμα της κυρίας, επίσης να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τον Νόμο εφόσον καταγγέλθηκε πιθανή ρευματοκλωπή είσαστε υποχρεωμένοι εσείς οι υπάλληλοι της ΔΕΗ να πάτε να ελέγξετε και αφήστε της δικαιολογίες η Γυναίκα πρέπει να ξανά πα ει στον εισαγγελέα κ' αυτός να διατάξει τους υπαλλήλους της πάλε ποτέ ΔΕΗ κάνουν τον ελέγχο και ξανά συνδέσουν το ρεύμα...Η διαφορετικά να προσφύγει στον Συνήγορο του Πολίτη η παθούσα...



Πάτρα : Διέκοψαν το ρεύμα σε χήρα με 3 παιδιά μετά από αίτηση της ιδιοκτήτριας



Πηγή... Patris News :: Εφημερίδα Πατρίς


Πελοπόννησος (12/04/2013 13:30 )

Το ...«ανθρώπινο» πρόσωπό της έδειξε η ΔΕΗ της Πάτρας σε μία χήρα γυναίκα με τρία παιδιά, η οποία βρέθηκε ξαφνικά για τρεις μέρες -μέχρι τώρα- χωρίς ρεύμα!
Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της γυναίκας γύρισε από το σχολείο και ανακάλυψε ότι δεν έχει ρεύμα στο σπίτι. Βγαίνοντας έξω για να δει τι συμβαίνει είδε τον υπάλληλο της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα στο σπίτι. Στις εκκλήσεις της μικρής να μην κόψει το ρεύμα τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει η μητέρα της, ο υπάλληλος απάντησε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει και αυτός εκτελούσε εντολή.
Επιστρέφοντας η μητέρα στο σπίτι και ενημερώνοντάς την η κόρη της τι είχε συμβεί πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί και να δει ακριβώς τι συμβαίνει. Εκεί συνάντησε τον υπεύθυνο για τους διακανονισμούς κ. Γιώργο Καπερώνη. Σύμφωνα με την καταγγελία της συμπολίτισσας, ο κ. Καπερώνης της φέρθηκε με πολύ απαξιωτικό τρόπο και όπως χαρακτηριστικά λέει, «μόνο που δεν με έβρισε».

Ημερομηνία και ώρα