Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Διαμαρτυρία για το χαράτσι στην Κρατική Τηλεόραση ΕΡΤ


Διαμαρτύρομαι για το χαράτσι που μας έχουν επιβάλει με το έτσι θέλω για την κρατική Τηλεόραση θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό, διότι υπάρχουν τα ιδιωτικά κανάλια και τηλεθέαση τις ΕΡΤ Είναι ελάχιστη. Δεν είναι δυνατόν επιβάλουν κάτι που δεν θέλουμε, ας αναλογιστούμε ότι μα αφού η Τεχνολογία προχωρεί και έχουμε πληθώρα επιγείων καναλιών έχουμε τα ιδιωτικά έχουμε τα Δορυφορικά έχουμε το internet Στην ΕΡΤ Θα κολλήσουμε ..Η ΔΕΗ πολύ καλά θα κάνει να το αφαίρεση αυτό διότι δεν το έχω σε τίποτα να καταθέσω τα χρήματα στο "παρακαταθηκών και Δανείων. Κυρα ΔΕΗ θα το πάθεις όπως ΟΤΕ. Που το είχε μονοπώλιο,τώρα που ιδρύθηκαν η ιδιωτικές εταιρίες ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί.. E το ίδιο θα πάθη και η ΔΕΗ... STOP Στο Χαράτσι για την ΕΡΤ Δεν το πληρώνω κοροϊδίστικα.. Κί αν νομίζεται ότι αν δεν το πληρώσετε.. Σας απειλούν ότι θα σας κόψουν το ρεύμα μην τρομάζετε για διαβάστε παρακάτω:
Όχι στην ΕΡΤ Ανάλογο ξεκίνημα έχουν κάνει κι άλλα κινήματα με στόχο αυτή τη φορά την κρατική τηλεόραση. Εμφανίστηκαν δειλά δειλά στο Ιντερνέτ και πλέον φαίνεται να έχουν πάρει μια πιο οργανωμένη μορφή. «Δεν πληρώνω ΕΡΤ» και ομάδες πολιτών συμβουλεύονται ακόμη και νομικούς ώστε να πάψουν να πληρώνουν το πάγιο τέλος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι μέχρι στιγμής έχουν προσφύγει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να πληρώνουν τη ΔΕΗ -δίχως να πληρώνουν την ΕΡΤ- για να μην τους κόβουν το ρεύμα. «Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να μην πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (για παράδειγμα, τηλεοπτικό πρόγραμμα), μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (για παράδειγμα ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνον το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτεις μόνον το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι και όχι το υπόλοιπο». Ηταν λίγες ημέρες μετά τη διαρροή σε blog των προκλητικών μισθών στελεχών και ορισμένων υπαλλήλων της ΕΡΤ, όταν κυκλοφόρησε αυτή η συμβουλή από νομικό μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω ΕΡΤ». Αρκετοί απ' όσους δηλώνουν πως δε θέλουν να πληρώνουν ΕΡΤ, ισχυρίζονται πως δεν έχουν τηλεόραση και άλλοι θεωρούν πως η συγκεκριμένη χρέωση είναι «χαράτσι». Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «στο κοινόχρηστο ρεύμα της πολυκατοικίας χρεώνουν ΕΡΤ», αλλά μην πάμε και πολύ μακριά διότι «ακόμη και στα νεκροταφεία χρεώνουν ΕΡΤ»!
Αναγνώστης

Προσοχή! Κυκλοφορεί ακόμα μία απάτη στο Facebook!


Πηγή.....ΤechIT

facebook2_627_355

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι χρήστες του Facebook, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία απάτη που έχει εξαπλωθεί από προφίλ σε προφίλ.Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν λάβει μήνυμα από το προφίλ ενός φίλου τους που γράφει “hey, i just made a photoshop of you” και περιλαμβάνει ένα link που μεταφέρει το χρήστη στο παράθυρο εγκατάστασης μίας νέας εφαρμογής.

Η εφαρμογή αυτή ζητάει από το χρήστη να της δώσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του καθώς και πρόσβαση στο chat.

chatscammessage

Φυσικά αν ο χρήστης επιτρέψει αυτή την πρόσβαση, (δηλαδή πατήσει allow) τότε μεταφέρεται σε ένα site με εικόνες επεξεργασμένες στο photoshop, ενώ παράλληλα η εφαρμογή που εγκαταστάθηκε στο Facebook στέλνει spam μηνύματα σε όλους τους φίλους του στο chat.

apppermissions

Σύμφωνα με εταιρία ασφαλείας, περίπου 88.000 χρήστες την ώρα πέφτουν θύματα αυτής της απάτης.

Τέλος όσοι έχουν πέσει θύματα της νέας απάτης το καλύτερο είναι να σβήσουν την εφαρμογή το συντομότερο δυνατό.

Ημερομηνία και ώρα