Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ "MEGA ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ"

Πηγή....Makeleio.gr



Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
revma-mega
Τρεις ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Ν. Νικολόπουλο με αφορμή την καταγγελία, που προέκυψε από έλεγχο τεχνικών της ΔΕΗ, ότι το MEGA έκλεβε ρεύμα για τον πομπό του στον Υμηττό! Οι ερωτήσεις απευθύνονται στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης και Οικονομικών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ μετά από έλεγχο που διεξήχθη στης 12/12/12 τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η εταιρεία «Τηλέτυπος» στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA προχωρούσε σε... ρευματοκλοπή ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ και κατ' επέκταση το ελληνικό δημόσιο. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το καλώδιο έντασης προς τον μετρητή Τ φάσης στην μπουάτ ήταν κομμένο, ενώ «πειραγμένος» ήταν ο μετρητής του καναλιού ώστε να δείχνει κατανάλωση 12 KW αντί για 58 KW. Έτσι ο μετρητής κατέγραφε 4,8 φορές μικρότερη κατανάλωση ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ.

Δεν συμμορφώθηκε το mega chanel

Δυστυχώς το mega chanel δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα δεν σεβάστηκε Τους νεκρούς του 1974 ούτε τους αγωνιστές του 1821 που έδωσαν την Ζωή τους για είμαστε σήμερα ελεύθεροι δεν ντράπηκαν να προβάλουν Τουρκική σειρά εχθές που όλοι εμείς τιμήσαμε τους ήρωες του 21..Μέγα θα σε κρίνει η Ιστορία Ως φιλοτουρκικό κανάλι.Ξεκαθαρίζω δεν υπάγομαι στην Χρύση Αυγή..Άλλα την συγχαίρω για αυτή της πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθεί απέξω από το μέγα τσανελ..Γιατί το κάνετε και ρίχνετε στην ανεργία καταξιωμένους ηθοποιούς...Εκτός αυτού και υπόλοιπα κανάλια δεν ανέφεραν την πρωτοβουλία  της Χρύσης Αύγης γιατί το έκαναν γαργάρα;

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ

Ημερομηνία και ώρα