Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Διονύσης Τσακνής: Απειλεί με μηνύσεις την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ)!


Πηγή... Gossip-tv.gr: 

Διονύσης Τσακνής: Απειλεί με μηνύσεις την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ)!
Ιουλ182013 14:49


Ο Διονύσης Τσακνής με ανακοίνωσή του απειλεί με μηνύσεις την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση για την προβολή αφιερώματος στο έργο του, μιας και εκπέμπει πειρατικά.

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη είναι η εξής:
«Όχι που έβλεπα (έστω και προς στιγμήν) αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα που εκτός των άλλων έχει τα αρχικά μου, (Δ.Τ.) απλώς, φίλοι με ειδοποίησαν, ότι στο πρόγραμμα που πειρατικά εκπέμπει, συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα σε μένα και στη δουλειά μου.
Το έγκλημα συνετελέσθη δις. Θέλω να καταστήσω σαφές στους κυρίους και κυρίες που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και κατάρτιση του "προγράμματος" της λεγόμενης Δ.Τ. , πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα στραφώ νομικά εναντίον τους, όπως και εναντίον των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Απάντηση σχόλιο στους επικριτές του νέου καναλιού (Ε.Δ.Τ.)

Με έκπληξη διαβάζουμε ότι απειλούν με μηνύσεις οι διανοούμενοι της Χώρας μας, και όχι μόνο,το νεοσύστατο κανάλι διάδοχο κανάλι της αμαρτωλής ΕΡΤ Την ( E.Δ.T.) Και μας γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα γιατί επικρίνετε ένα κανάλι που ούτε καν λειτουργεί με κανονική ροή προγράμματος μάλλον δεν θέλετε την πρόοδο ,θέλετε το πισωγύρισμα,  αφήστε το να ξεκινήσει να το δείτε και μετά να το κρίνετε, μα τι σας έχει πιάσει; Nα σας θυμίσω πως ξεκίνησε η ΕΡΤ Που εσείς όλοι σήμερα υποστηρίζεται με τόσο πάθος..Πάρτε μια γεύση.    Πηγή..You Tube http://www.youtube.com/watch?v=7wCx4wiujKU  
Θες καλώς θες κακώς τώρα η ΕΡΤ δεν υπάρχει πρέπει να προσγειωθείτε στο σήμερα και μην κάνετε κινήσεις που για αυτές στο μέλλον θα ντρέπεστε..


Ημερομηνία και ώρα