Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Κυλλήνη: Εντοπίστηκε σκάφος με 66 παράτυπους μετανάστες και τρεις διακινητές(photos)



Πηγή...http://www.ilialive.gr

Κυλλήνη: Εντοπίστηκε σκάφος με 66 παράτυπους μετανάστες και τρεις διακινητές(photos)


Σκάφος με 66 παράτυπους μετανάστες εντόπισαν οι Λιμενικές Αρχές στο Ιόνιο κοντά στην Κυλλήνη τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr εντοπίστηκαν σε ιστιοφόρο στην περιοχή της Λυγιάς.
Το σκάφος εντοπίστηκε περίπου στις 2 π.μ. και μετά από δύο ώρες είχε μεταφερθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Οι 66 παράτυποι - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - μετανάστες έχουν μεταφερθεί στο κτίριο του Λιμεναρχείου. Πρόκειται για Ιρακινούς και Αφγανούς. Εξ αυτών οι 28 είναι άντρες, οι 14 γυναίκες - δύο εξ αυτών κατά δήλωσή τους έγκυες, 16 αγόρια και 8 κορίτσια.
Μαζί τους έχουν συλληφθεί και τρεις Ουκρανοί διακινητές.
Νεότερη ενημέρωση
Διαβάστε την συνέχεια..ΕΔΩ...

Σχόλιο:
 Χριστός Ανέστη φίλοι Αναγνώστες από όπου μας διαβάζετε..Φίλοι μου...Δυστυχώς ένα ακόμα δημοσίευμα διαβάσαμε  το οποίο μας αναφέρει ότι το πρόβλημα με τους παράνομους Μετανάστες διογκώνεται μέρα με την ημέρα στην Πατρίδα μας εχθές όπως και κάθε ημέρα στα Νησιά μας σήμερα στην περιοχή της Κυλλήνης στην Ηλεία αύριο που;Και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για πρόβλημα Δηλαδή κύριοι σε λίγα χρόνια  οι Έλληνες θα αποτελούν μειονότητα στην Πατρίδα. Το γνωρίζετε ότι από 2010 που άρχισε η κρίση έχουν φύγει για το Εξωτερικό πολλές χιλιάδες επιστήμονες γιατί δεν μπορούν να ζήσουν στην Πατρίδα, όπως κι' εμείς που φύγαμε, κάντε κάτι διότι δυστυχώς θα φύγουν κι΄' άλλοι και λίγα χρόνια η Ελλάδα θα αδειάσει μιας και όσοι έχουν απομείνει θα φύγουν κι' αυτοί άλλοι για το Εξωτερικό και  Άλλοι για τα θυμαράκια..

Ημερομηνία και ώρα