Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Σχόλιο για την στάση του Δημάρχου Πηνειού σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας( Αγανάκτηση? ενημέρωση για τον Δήμαρχο Πηνειού)


Επιμέλεια:
 Ευθύμιος Ρένος Τριάντης  Και  Ιστότοπος  Ο ΝΤΑΒΑΝΟΣ 

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στης 18 Ιουλίου 2013 Είχαμε αναφέρει τα παρακάτω:

Αγανάκτηση? ενημέρωση για τον Δήμαρχο Πηνειού



Η  τέως Δημοτική Αρχή του Τραγανού κατασκεύασε έξω από το Δημαρχικό μέγαρο μια μικρή πλατεία και  την επισκέπτονται γονείς προκειμένου να παίξουν τα παιδιά τους και να  δουν από κοντά ένα παροπλισμένο πολεμικό αεροσκάφος..Τελευταία όμως έχει προκύψει ένα μείζον θέμα δηλαδή την έχουν κάνει στέκι οι οικονομικοί μετανάστες και οι λαθρομετανάστες κυρίως..

Βούλγαροι ,με  Αποτέλεσμα να σταματήσουν οι γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε αυτόν τον Χώρο. Έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα τον Δήμαρχο Πηνειού  κύριο Αλέξη Καστρινό να καλέσει της αρμόδιες αρχές προκείμενου να απομακρυνθούν από αυτόν τον χώρο,και μας αγνόησε .Και σε μας γεννιέται ένα εύλογο ερώτημα.Περισσότερη αξία έχουν αυτοί από τα παιδιά μας.
Τι πρέπει να γίνει να φύγουμε εμείς.Δηλαδή τι θέλετε κύριε Καστρινέ εμείς οι Γονείς να επιχειρήσουμε να τους απομακρύνουμε  με αποτέλεσμα να εμπλακούμε σε επεισόδια με ολέθρια αποτελέσματα..Κάνουμε έκκληση να αναλάβουν να τους Απομακρύνουν προτού συμβεί κανένα επεισόδιο.. 

Ημερομηνία και ώρα