Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Απόπειρα αρπαγής στον Πύργο: «Θα σε πάμε εμείς στο σπίτι» – Η άμεση αντίδραση του 14χρονου τον έσωσε (vid)

Περαστικά σας Όταν σας το λεγε ο Φίλιππος Καμπούρης από το αρτ TV στην εκπομπή του όλα στη φόρα εσείς το αγνοούσατε λοιπόν περαστικά σας και πάλι με αυτούς που μαζεύτηκαν στην Ελλάδα μας,  και εμείς φύγαμε στο εξωτερικό.. Λοιπόν διαβάστε Λοιπόν τα χαλιά...




Πηγή...https://www.patrisnews.com/


Απόπειρα αρπαγής στον Πύργο: «Θα σε πάμε εμείς στο σπίτι» – Η άμεση αντίδραση του 14χρονου τον έσωσε (vid)


«Το μαύρο βαν μάρκας Volkswagen κατασχέθηκε ως το μέσο με το οποίο πήγαν να διαπράξουν την αρπαγή.»

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην κοινωνία του Πύργου μετά το άκουσμα της καταγγελίας 14χρονου μαθητή για απόπειρα αρπαγής του από δύο νεαρούς αλλοδαπούς άνδρες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν θορυβηθεί αρκετά με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη και άλλες παρόμοιες απόπειρες αρπαγής ανηλίκων παλαιότερα.
Ειδικότερα, η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή το απόγευμα της περ. Πέμπτης από τον ίδιο τον 14χρονο και την οικογένειά του, που τρομαγμένοι από το περιστατικό βρέθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για να καταγγείλουν όσα είχαν γίνει.
Οι αστυνομικοί ακούγοντας προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες που τους ανέφερε ο ανήλικος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες.

Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη

 Διαβάστε την συνέχεια...ΕΔΩ...

Ημερομηνία και ώρα