Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ζαχάρω: Η κάμερα ασφαλείας, "έβλεπε" και το γείτονα

Αφιερωμένο σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι υπέρ άνω του Νόμου με της κάμερες στης οικίες τους



  Πηγή...http://www.ilialive.gr

Ζαχάρω: Η κάμερα ασφαλείας, "έβλεπε" και το γείτονα


kamera_asfal1a.jpg


Μήνυση σε βάρος της 64χρονης γειτόνισσάς του υπέβαλε ένας 53χρονος στην περιοχή της Ζαχάρως. Αιτία, το γεγονός ότι η κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει η πρώτη στο σπίτι της, “έβλεπε” και το σπίτι του γειτονά της.

Οι δύο γείτονες φέρονται να έχουν διαφορές και η γειτνίαση να μην είναι ιδανική. Η κίνηση της 64χρονης να τοποθετήσει σύστημα ασφαλείας με κάμερες εξωτερικά του σπιτιού της, προκάλεσε την αντίδραση του 53χρονου.
Και αυτό γιατί αντιλήφθηκε πως μια από τις κάμερες είχε κατεύθυνση προς το σπίτι του και η καταγραφή περιελάμβανε και τη δική του δραστηριότητα παραβιάζοντας το πλαίσιο της ιδιωτικότητας της προσωπικής και της οικογενείας του.
Λόγω της μήνυσης η 64χρονη συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με την προφορική εντολή της Εισαγγελέως.

Ραγίζει καρδιές - Πως αντέδρασε μια αγελάδα λίγο πριν το σφαγείο; [video] - VIDEO

Πρόκειται για την Έμμα, την αγελάδα που με τα δάκρυα της κατάφερε να γλυτώσει την σφαγή. Το Video κάνει τον γύρω του διαδικτύου από το καλοκαίρι του 2014 που ανέβηκε για πρώτη φορά στα κοινωνικά δίκτυα.

Την Έμμα, την φόρτωσε στο φορτηγό για να την πάει στο σφαγείο ο αγρότης, αλλά με τα δάκρυά της του ράγισε την καρδιά, και αποφάσισε να της χαρίσει την ζωή. Έτσι την άφησε να ξαναμπεί στο κοπάδι, όπου και έτρεχε χαρούμενη.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:





Ημερομηνία και ώρα