Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στο Αιάντειο Σαλαμίνας

Πηγή...tromaktiko
























Έκδηλη είναι η διαμαρτυρία των κατοίκων του Αιάντειου Σαλαμίνας από την απόφαση των ΕΛ.ΤΑ. να κλείσει το τοπικό ταχυδρομικό υποκατάστημα..... Το Αιάντειο είναι μια περιοχή που αποτελείται από 15 συνοικισμούς με συνολικό πληθυσμό άνω των 10.000 μόνιμων κατοίκων εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι. Λόγω του γεγονότος ότι η συγκοινωνία στην περιοχή είναι ελλιπέστατη, αντιλαμβάνεται κανείς την εξυπηρέτηση που πρόσφερε το παραπάνω υποκατάστημα στους κατοίκους για την πληρωμή των συντάξεων τους καθώς και άλλων επιδομάτων. Πλέον, οι πολίτες αυτοί είναι αναγκασμένοι να απευθύνονται για τις συναλλαγές τους στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Σαλαμίνα και να υφίστανται έτσι μεγάλη ταλαιπωρία. Με βάση τα παραπάνω, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη επαναλειτουργίας του υποκαταστήματος στο Αιάντειο. Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός: 1. Τι είδους ανάγκες εξυπηρετεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Αιάντειο Σαλαμίνας; 2. Αντιλαμβάνεστε την προσφορά που παρείχε το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ή η απόφαση αυτή βασίζεται σε καθαρά οικονομικοτεχνικά κριτήρια; 3. Έχετε εντέλει την πρόθεση να επανεξετάσετε την απόφασή σας και να επαναλειτουργήσει το τοπικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.; Ο Ερωτών Βουλευτής: Ανατολάκης Γεώργιος, Β΄ Πειραιώς - ΛΑ.Ο.Σ.

Τετραήμερη απεργία στα ΜΜΕ


Πηγή Mega tv

Τετραήμερη απεργία στα ΜΜΕ

Σε αποχή από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα για τέσσερις ημέρες προχωρούν από το πρωί της Πέμπτης οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο των δύο συνεχόμενων 48ωρων απεργιών που κήρυξαν τα διοικητικά συμβούλια των συνδικαλιστικών τους ενώσεων.

Έτσι, σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου έως τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Απριλίου:

  • Δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και καμία δημοσιογραφική και ενημερωτική εκπομπή από το εσωτερικό ή το εξωτερικό

  • Δεν θα εκδοθεί κανένα Δελτίο Τύπου

  • Την Παρασκευή, 8 Απριλίου και τις επόμενες ημέρες της απεργίας δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα, πρωινή, απογευματινή, πολιτική, οικονομική, αθλητική ή free press.

Στην απεργία μετέχουν οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τα ειδησεογραφικά sites, τα πρακτορεία διανομής Τύπου, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα περιοδικά, το Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ζητούν να υπογραφούν ικανοποιητικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, να σταματήσουν οι περικοπές των αποδοχών, να διασφαλιστούν οι θεσμικές κατακτήσεις και να σταματήσουν οι απολύσεις.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες της απεργίας δεν θα υπάρχει ροή ειδησεογραφικής ενημέρωσης από το site του MEGA.

Πασχαλινές αγορές με άποψη και...ιδιαίτερη αξία!‏



Με ένα απλό κλικ ανακαλύψτε τη νέα συλλογή προϊόντων WWF και κάντε τις πασχαλινές αγορές σας!... http://issuu.com/wwf-greece/docs/wwf-products... Ξύλινα παιχνίδια, λούτρινα ζωάκια, κάρτες, άλμπουμ, κορνίζες, τσάντες, ομπρέλες, σακίδια, μπλουζάκια, εκδόσεις και άλλα προϊόντα WWF, σας περιμένουν σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα γραφεία του WWF Ελλάς Φιλελλήνων 26- Αθήνα και στο Κέντρο Ενημέρωσης Παπίγκου στο Μικρό Πάπιγκο Ιωαννίνων. Φέτος το Πάσχα χαρίστε στους αγαπημένους σας προϊόντα WWF και χαρίστε έτσι ...μία ανάσα στον πλανήτη μας! Από όλους εμάς στο WWF Ελλάς, Καλό Πάσχα!

Ημερομηνία και ώρα