Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μυρσίνη Ηλείας: «Άντρες, γυναίκες πρόσφυγες είχαν πέσει πάνω μου για να με λιντσάρουν»

Και πούσε ακόμα!




Αναδημοσίευση από το Site...http://www.protothema.gr/
Απίστευτες σκηνές στον καταυλισμό μετά τον πνιγμό του μικρού αγοριού

Μυρσίνη Ηλείας: «Άντρες, γυναίκες πρόσφυγες είχαν πέσει πάνω μου για να με λιντσάρουν»

Περαστικά σας!ΗΛΕΙΑ “Καζάνι που βράζει” το προσφυγικό κέντρο στη Μυρσίνη ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ

Γουστάρουμε για διάβασε παρακάτω Ο Παλμος τα έλεγε αλλά υπάρχουν Κουφοί,,  Αυτά τα επεισόδια με τους Λαθρο...Πρόσφυγες και τους Λαθρο... Μετανάστες θα ενταθούν στο μέλλον. Τώρα.στην Λέσβο στα νησιά του Αιγαίου και στην Ηλεία και μετά που;






Αναδημοσίευση από το Site... Patris News

ΗΛΕΙΑ

“Καζάνι που βράζει” το προσφυγικό κέντρο στη Μυρσίνη


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ 
(25/10/2016 06:44)
Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει από το βράδυ της Κυριακής και μετά τον πνιγμό του μικρού αγγελουδιού, το προσφυγικό Κέντρο στη Μυρσίνη. Πρόσφυγες γρονθοκόπησαν και έστειλαν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο ελληνίδα εργαζόμενη κάτοικο της περιοχής, επιτέθηκαν με σιδερένιες σχάρες εναντίον εργαζομένων παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες της, προπηλάκισαν τους έντρομους θαμώνες της καφετέριας, ενώ  το πλήρωμα του περιπολικού  που έφθασε στο LM Village έτυχε «θερμής» υποδοχής.
Τα δυσάρεστα νέα έχουν κυκλοφορήσει στην περιοχή και όλοι εύχονται να μην υπάρξει συνέχεια και να επικρατήσει ηρεμία. «Αυτά που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής μας τρόμαξαν και ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια», δήλωσε θαμώνας της καφετέριας των αδελφών Τσίρου που δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση προσφύγων. «Στο προσφυγικό κάποιοι έβγαλαν και μικρά μαχαίρια αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν», μας είπε σύριος πρόσφυγας που όπως δήλωσε ήταν αυτόπτης μάρτυς στον ξυλοδαρμό της γυναίκας.
Γροθιές και κλωτσιές στην γυναίκα

Διαβάστε την συνέχεια...ΕΔΩ...


Ημερομηνία και ώρα