Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκλειστικά στον Νταβάνο Αγανάκτηση σχόλιο από το Blog

 Με μεγάλη αγανάκτηση διαβάσαμε στο Site makeleio.gr ότι κάποιος Μητροπολίτης κυνηγά και θέλει να κλείσει φυλακή τον Συνάδελφο Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο για κάποια παλιά υπόθεση Αν είναι Αλήθεια αυτά που διαβάσαμε.τότε έχουμε να κάνουμε μια ερώτηση σχόλιο  στον Μητροπολίτη! Σεβασμιότατε ο Χρίστος μας δίδαξε την Αγάπη κι εσείς τι κάνετε καταπατάτε την εντολή του Σωτήρα μας που μαρτύρησε στον Σταυρό για την σωτηρία μας.
Κανονικά δεν θα έπρεπε, ότι και να σας έχει κάνει να τον κυνηγάτε γνωρίζεται ότι ο Άγιος Διονύσιος συγχώρεσε τον Φονιά του αδελφού του, εσείς γιατί το κάνετε; Δεν ξέρετε ότι έτσι ξε πέφτετε στα μάτια μας..Γιατί να ντροπιάζεται την Ορθοδοξία και την Εκκλησία. Ο Χριστό δίδαξε Αγάπη και όχι μίσος.Φθάνουμε να πιστεύουμε της γραφές που αναφέρουν ότι θα διανύουμε χιλιόμετρα  για να βρούμε έναν άφθαρτο πνευματικό.  

ΣΥΜ.Το αναφέρω και πάλι αν Αληθεύουν αυτά που διαβάσαμε στο μακελειό τότε  ήσαστε για κλάματα. διαφορετικά  σας ζητάμε δημόσια Συγνώμη..Είχαμε υπόψιν μας να γυρίσουμε κάποτε στην Ελλάδα μας αλλά με αυτά που συμβαίνουν δεν το κάνουμε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ημερομηνία και ώρα