Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Αγανάκτηση για την ΕΡΤ! Δεν θα δείξει η ΕΡΤ την ομιλία της Χρυσής Αυγής

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η ΕΡΤ  έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή Από της εκπομπές της, σας ενημερώνουμε ότι εμείς δεν είμαστε  οπαδοί της Χρυσής Αυγής αλλά μας πνίγει το δίκιο διότι όπως ισχυρίζεται η ΕΡΤ  δεν κάνει διακρίσεις και  μεταδίδει ζωντανές και μη εκπομπές όλων των κομμάτων..Δηλαδή κυρα ΕΡΤ Μας κοροϊδεύεις γιατί δεν αφήνεις τους εκπρόσωπους της Χρυσής Αυγής να πουν της απόψεις τους  γιατί τους έχεις αποκλείσει?
 Απαιτούμε σαν τηλεθεατές που μας έχετε επιβάλει να σας πληρώνουμε την παράνομη εισφορά που μας έχετε υποχρεώσει να καταβάλουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.Να μας πείτε  γιατί; Ζούμε σε μια Δημοκρατική Χώρα και πρέπει να ακούγονται όλες η απόψεις απ' όπου και να προέρχονται 
Άντε μπράβο μην θέλεις  να χάσεις και άλλους τηλεθεατές από όσους σου έχουν απομείνει...
Αναγνώστης 
 Διαβάστε το κείμενο άρνησης της ΕΡΤ :
Πηγή...http://www.typologies.gr/


Δεν θα δείξει η ΕΡΤ την ομιλία της Χρυσής Αυγής


Δεν θα μεταδώσει η ΕΡΤ την ομιλία της Χρυσής Αυγής. Η διοίκηση της ΕΡΤ, μετά και τη δημόσια τοποθέτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ για στάση εργασίας, έκρινε πως υπάρχουν ρατσιστικά στοιχεία στο λόγο της ΧΑ που επρόκειτο να προβληθεί αύριο και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αποφάσισε να μην τη μεταδώσει. Η ΧΑ απειλεί με μηνύσεις τη διοικηση της ΕΡΤ.
http://www.typologies.gr/den-tha-dixi-i-ert-tin-omilia-tis-chrysis-avgis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ημερομηνία και ώρα